Extra årsmöte

Redhawks Support har idag skickat nedan e-mail till våra medlemmar.

Hej hockeyvänner,

Nu sätter säsongen snart igång, men innan dess har vi tyvärr något tråkigt att berätta för er.

Redhawks Support har utsatts för misstänkt förskingring och alla våra pengar är borta. Det är den hårda sanningen, och en polisanmälan är gjord.

Av den anledningen kallar vi till ett extra årsmöte tisdag 27/8 kl 1900 på Arenan, mer info i kallelsen som är bilagd. Valberedningen är satt i hårt jobb för att hitta en ny kassör, och de tar mer än gärna emot intresseanmälningar på val@rs96.se. Som kassör bör du kunna bokföring, vi använder Fortnox så om du är van vid det är det en fördel. I övrigt kommer du att se till att fakturorna blir betalda i tid, och ansvara för medlemsregistret. Mer än så är det. Men vi behöver någon som fixar det.

Vi behöver också två nya revisorer, som granskar räkenskaperna och en ny suppleant i styrelsen. Är du intresserad av någon av dessa roller, maila ditt intresse snarast till val@rs96.se. Samtliga positioner är fyllnadsval så det gäller först och främst denna säsong, t o m 30/4 2020 För att du ska ha tillgång till årsmötet, och vara valbar till styrelse/revisor, måste medlemsavgiften vara erlagd t o m 30/4 2020.
Har du inte redan betalat kan du göra det via https://forening.foreningshuset.se/redhawks-support/Loggain (kortbetalning), eller swisha till nummer 123 181 3534 senast måndag 26/8. Du kan också besöka oss på matcherna på Isstadion, mot HV71 15/8 kl 1900 och mot IK Oskarshamn 19/8 kl 1900 och betala medlemskapet kontant.

Vi har ett gott samarbete med våra fordringsägare och med Malmö Redhawks så vi kommer att göra rätt för oss och vi kommer att ordna Leksandsresan som planerat. Vi är väldigt tacksamma för att Redhawks har lånat oss pengar och hjälpt till i detta akuta skede. Vår absoluta ambition är att detta inte ska drabba dig som medlem, och vi i styrelsen har sedan detta uppdagades jobbat hårt på många olika håll för att minimera skadan. Vi har också vidtagit åtgärder för att detta inte ska kunna hända igen, och vi kommer fortsätta arbeta för total trygghet och förtroende.

Med detta sagt kommer vi ha det lite tufft ekonomiskt, framför allt i början av säsongen, och hoppas och tror att ni alla vill hjälpa till och dra ert strå till stacken – köp en extra 50/50-lott, åk med till Leksand eller köp våra fina ”Malmösektionen”-tröjor. Intäkterna från de tröjorna går oavkortat till vår tifoverksamhet, tack vare Malmö Redhawks fina gest att efterskänka sin del i tröjförsäljningen. Även om vi har en del material kvar sedan förra säsongen är tifona en stor utgift så stötta oss gärna och bli en del av den röda väggen på kortsidan vid ståplats.

Tillsammans löser vi detta, och tillsammans är vi starka!

På årsmötet kommer vi redovisa så mycket vi kan och svara på de frågor vi kan, men i övrigt hänvisar vi till ordförande Linus Andersson på linus.andersson@rs96.se eller telefon 073 328 4192.