Läktarmöte

Av Kim Larsen den

Efter läktarmötet i januari lovade vi ett uppföljningsmöte efter grundserien. Eftersom det dröjde ända in till sista omgången innan vi visste hur det skulle se ut efter grundserien blir det nu tyvärr återigen lite kort varsel.

Men nu bjuder vi in till möte tisdag 20 mars kl 1830 på Malmö Arena, ingången Arenagatan 15 bredvid …

Frölunda borta 19/3

Av Kim Larsen den

Nu börjar snart slutspelet även för vårt kära Redhawks, killarna valde att hoppa över åttondelsfinalen i år och det var ju helt enligt plan :-)

Vi möter trean, Frölunda, med start i Scandinavium på måndag 19 mars kl 1900.

Bussen avgår från Arenan kl 1400 och priset är förmånliga 300 kr inkl ståplatsbiljett. Bokas här …

Signerad matchtröja

Signerad matchtröja

Av Kim Larsen den

Vid Hockeyns Dag på Arenan lördag 27 januari fick vi, som matchvärd, en signerad matchtröja. Denna säljer vi nu till förmån för Barncancerfonden!

Tröjan är en replicatröja i storlek XL med samtliga spelares namnteckning på framsidan. Tryck på ryggen kan ordnas till självkostnadspris.

Ta chansen att få en unik tröja samtidigt som du gör en …

Läktarmötet

Av Kim Larsen den

Läktarmöte – Malmö Arena 16/1 2018 kl 18.30 På mötet medverkade 32 supportrar samt Linda Magnusson, Marcus Larsson och Patrik Sylvegård från Malmö Redhawks.

Sylvegård har ordet Patrik berättade att spelarna verkligen uppskattar det stöd vi ger, både på hemmaplan och bortaplan. Laget spelar bättre på hemmaplan om det är bra tryck i arenan, …

Läktarmöte

Av Kim Larsen den

Vi vill att alla ska göra det bästa möjliga för att stödja Malmö Redhawks och att alla ska få chansen att komma till tals. Läktarmötet är därför öppet för alla som går på Malmös matcher, man behöver inte vara medlem i Redhawks Support eller IF Malmö Redhawks eller ha årskort.

Det enda kravet vi har …

Nu släpper vi februaripaketet!

Av Kim Larsen den

Vi bjuder på den billigaste!

Ett riktigt förmånligt erbjudandes som gynnar våra trognaste medlemmar. I februari spelas tre lördagsmatcher på bortaplan – Karlskrona 3 februari, Linköping 10 februari och HV71 24 februari. Köper du alla tre bjuder vi på den billigaste och du betalar bara 700 kr för tre resor inom hyfsat avstånd.

Köper du …

Mora borta

Av Kim Larsen den

Det har framkommit intresse för en resa till Mora söndag 28 januari, och vi lyssnar självklart på våra medlemmar :-)

Vi kommer därför att erbjuda resa, men med ett lite annat upplägg än tidigare.

Blir vi 15 supportrar kan vi boka en liten buss, men då de inte är mycket billigare än stora bussar blir …

Kommande bortaresor

Av Kim Larsen den

Nu är det snart dags för nästa resa – det tredje derbyt denna säsongen. Hittills har det blivit totalt 20 mål på två matcher, blir det målrikt även denna gång?

Åk med derbybussen från Arenan direkt till Lindab, avresa kl 1715 tisdag 19 december.

Pris för bussresa och ståplatsbiljett är 150 kr. Vill du hellre sitta …

Update inför imorgon!

Av Kim Larsen den

Imorgon kl 10 går bussarna, och här kommer lite mer info inför resan. Det kommer att vara fyra bussar – varav en dubbeldäckare. Dubbeldäckaren kommer att vara ”festbussen” och i den finns i nuläget ca 15 platser kvar. I de lugnare bussarna finns också några platser kvar, det är inte för sent att boka!

En …

Frölunda borta

Av Kim Larsen den

Nu öppnar vi bokningen till Frölunda 2 december ”på riktigt”! Resan – som redan rönt stort intresse – är öppen för alla som håller på Malmö, man behöver inte vara medlem i supporterföreningen denna gång – så ta med släkt, kompisar, vänner, kolleger, pojkvänner, flickvänner, föräldrar och barn!

Vi har fått tillgång till ett stort …