Leksand borta 2/4

Av Kim Larsen den

Fantastisk laginsats igår gav oss segern och 3-3 i matcher. Nu blir det en favorit i repris(?) med en avgörande match i Leksand på torsdag.
Resan som Redhawks Support arrangerar sålde som smör igår med nästan ett 20-tal nya medlemmar. Över hälften av de 150 platserna som finns att tillgå såldes igår. Givetvis tycker att det är otroligt kul. MEN. Idag säljer vi den andra halvan va? Det är dags att gå samman. Sjuka dig från skola eller jobb, använd den där hållhaken på chefen eller läraren. Vi ska tillbaka. Tillsammans!
Bussen avgår 08:30 från Malmö Arena. Priset är satt till 400kr och då ingår resa T/R samt matchbiljett. Medlemskap i Redhawks Support är det enda som krävs för att få åka med. Har du varit med på en av de två tidigare matcherna betalar du bara 300kr. Har du varit på två betalar du 200kr. Och till de 16 tappra som varit med på alla tre hittills är priset 100kr. Anmälan görs till Linda på 070-918 83 24 efter 09:00 och fram till ikväll.
Vill du bara köpa biljett och ta dig till matchen på egen hand? Då får ni snällt avvakta till onsdag lunch. Eventuella biljetter som finns kvar då, som inte köpts av bussresenärer, kommer att säljas som vanliga lösbiljetter.