Luleå borta

Av Kim Larsen den

Till bortamatchen på måndag (13/3) kommer vi att sälja 12 platser på Malmös chartrade plan till Luleå. Samling på Sturup senast kl 1315, hemresa efter slutsignalen.
Tack vare vårt fina samarbete med Malmö Redhawks och våra sponsorer Arena Papp och Plåt samt Rudolfssons Bygg är priset endast 1200 kr för flygresa t/r, transport till och från flygplatsen i Luleå samt matchbiljett. Transport till/från Sturup ingår INTE.
Vi vill med denna resa belöna våra trognaste supportrar varför vi kommer att upprätta en turordningslista baserat på antal bortaresor man varit på under säsongen. Anmäl dig på resor@rs96.se så fort som möjligt så får du besked senast lördag kl 2300 om du kommer med, eller inte. Resan ska vara betald senast innan avgång från Sturup.
Då denna resa sker med laget till en mycket viktig bortamatch är det alkoholförbud inför och på flygresan. Det krävs att man kan förvalta det förtroende Malmö Redhawks givit oss och vi förväntar oss att man bidrar på läktaren i Luleå om man åker med på resan.

Medlemskap i Redhawks Support är ett måste.