Växjö borta 2/4

Av Kim Larsen den

Ännu en härlig hockeyskärtorsdag igår! Stort tack till alla som var på Arenan och bar fram laget till semifinalplatsen.

På måndag drar det igång i Växjö, och det är en opraktisk matchstartstid (klockan 1930), men vi tror på våra supportrar och satsar på att få iväg en buss! Avgång från Arenan kl 1530 och kostnad för buss+ståplatsbiljett är 300 kr, enbart bussresa t/r 200 kr. Det kommer att finnas möjlighet att hoppa på/av på avfart 73 (bussfickan), detta måste isåfall meddelas vid bokning.

Bussresa inkl ståplatsbiljett bokas här

Enbart bussresa bokas här
och sittplatsbiljett ovanför bortastå bokas via Växjös hemsida (dock senast 180331 kl 1300, sen släpps de biljetterna för allmän försäljning). På den länken går det även att köpa lösbiljetter till bortastå.

Om du hade anmält dig till en ev sjunde avgörande match i Göteborg har du förtur till första Växjöresan, och betalade du inte på matchen igår kan du swisha betalningen till 123 181 3534 och maila info@rs96.se när du gjort det. Anmälde du dig till lördagsmatchen men inte har möjlighet att åka på måndag, var snäll och meddela detta på resor@rs96.se så fort som möjligt, så att vi kan släppa platsen till någon annan. Tack!!

Frågor besvaras på resor@rs96.se.

Välkommen med din bokning!