Läktarmöte & bortaresa till Södertälje

Läktarmöte & bortaresa till Södertälje

Av Kim Larsen den

Vårt tredje läktarmöte kommer hållas på Malmö Arena nu på torsdag den 22 januari kl. 18.00, ingång sker via Arenagatan 15 och mötet är öppet för alla som bryr sig om och vill bidra på Malmö Redhawks läktare!

Man behöver inte vara medlem i Redhawkssupport för att komma till mötet.

Södertäjle borta

På lördag är tanken …

Julfest

Julfest

Av Kim Larsen den

Fredagen den 5 december är det dags för årets julfest.

Eftersom det är matchdag har vi valt att göra debut och smygfira julen på O ́Learys Swedbank Stadion som har lovat att visa bortamatchen mot Asplöven, under förutsättning att den visas på antingen TV eller Internet.

Vi ses på O ́Learys kl. 18.00 …

Karlskrona borta

Karlskrona borta

Av Kim Larsen den

Vi åker till Karlskrona på lördag. Och eftersom Karlskrona HK sänkt priset på matchbiljetten för oss som reser med bussresan, så kan vi erbjuda resa plus biljett för sanslösa 170 kronor. Här gäller anmälan på matchen mot Mora i kväll genom att betala 170 kronor i Buren i entréhallen.

Det är redan klart med en …

läktarmöte

läktarmöte

Av Kim Larsen den

Allting går att förbättra, så även läktarkulturen på Malmö Redhawks matcher. Vi är övertygade om att alla medlemmar i såväl Malmö Redhawks som Redhawks Support vill att stämningen och vårt stöd till laget ska bli så bra som möjligt. För att gå framåt med detta har vi därför valt att kalla till ett ”läktarmöte” där …

Hockeyns Dag 26/1

Hockeyns Dag 26/1

Av Kim Larsen den

Söndagen den 26/1 är det dags för Hockeynsdag. Det innebär att det är fri entré och det kommer även att finnas en hel del andra evenemang i arenan.

Har du något tips på vad vi kan göra och/eller vill du hjälpa till att hålla i någon aktivitet hör av er till fest@rs96.se

Julfest

Julfest

Av Kim Larsen den

Fredagen den 6/12 kl. 18.00 är det dags för Redhawks Supports årliga julfest. Julfesten hålls i vanlig ordning på Ärtholmsgården i Malmö och kostar endast 150 kr (medlesskap i Redhawks Support är ett måste) i priset ingår mat, välkomstdrink samt en dryckesbiljett. Vi kommer även att hålla ett lotteri under kvällen där finfina priser utlovas.

Troja – Malmö Redhawks på O’Learys

Troja – Malmö Redhawks på O’Learys

Av Kim Larsen den

Då var det dags för en ny TV-match på O’Learys Entre.

Denna gången så är det Borta matchen mot Troja.

Är man medlem i Redhawks support så har man 15% rabatt vid uppvisande av sitt medlemskort när man handlar mat eller dryck.

För att vi skall veta hur många platser vi skall boka upp krävs …